Home » Over ons

Ons verhaal

 

Wij zijn 3 vrienden met een gezamenlijke missie. “Meer doen dan de gast verwacht”. Deze missie voeren wij al jarenlang met en zonder elkaar uit. Binnen Animatties bundelen wij voorgoed onze krachten, met als doel om het mooiste animatieprogramma van Nederland aan te kunnen bieden. Deze missie pakken wij nu door en gaan wij samen met parken die dezelfde missie uitdragen, aan de slag om van dit idee werkelijkheid te maken. Gedurende deze missie zijn wij altijd op zoek naar nieuwe vrienden die samen met ons van elke activiteit een beleving willen maken.

TEAM

WOUTER KOENE

THIJS ZIJLSTRA

BRYAN KLEIN HERENBRINK

Keer gelachen

Vrienden gemaakt

Keer Mexx gegooid

Animatieteams succesvol begeleid

ONZE ZEKERHEDEN VOOR DE PERFECTE BELEVING

PASSIE

Elke activiteit, elk programma en alles wat we doen komt voort uit onze passie om mensen te vermaken. Wij gaan een stap verder om die glimlach te veroorzaken.

VRIENDSCHAP

Vrienden zijn we, en dat dragen wij uit ook. Samenwerken met Animatties betekent dat je jezelf aansluit bij onze vriendenkring.

PROFESSIONEEL

Elk animatieprogramma wordt opgesteld en geleid door een echte vakprofessional. Met z’n drieën zijn we opgeteld goed voor meer dan 4 decennia aan ervaring.

PARKANALYSE

Interesse in een programma op maat? Wij starten altijd met een parkanalyse over jouw vakantiepark. Hier brengen we alle kansen & mogelijkheden in kaart wat betreft animatie.

MAATWERK

Bij Animatties garanderen wij maatwerk. Elk programma wordt uniek gemaakt voor elk park. Ook bedenken wij nieuwe activiteiten passend bij het vakantiepark.

INNOVATIEF

Binnen Animatties komen passie en ervaring samen. Door deze 2 elementen te combineren, garanderen wij een beleving binnen het animatieprogramma.

Onze mogelijkheden

Pakket “Showtime!”

Pakket “Samen”

Pakket “Avontuur”

Pakket “Beleven”

Losse activiteit boeken

Promotievideo van het park

Opzichzelfstaande activiteiten

Al in het bezit van een prachtig animatieprogramma? Bij Animatties kunnen wij er ook zorg voor dragen dat er unieke opzichzelfstaande activiteiten worden aangeboden. Wij denken graag mee in het ideale aanbod. Deze activiteiten kunnen wij ook toevoegen aan het voorstel voor een uniek animatieprogramma van Animatties.  
  • Een zelfgeschreven show. Deze show wordt op maat gemaakt voor elk park. Deze show wordt geleverd inclusief script en trainingsweek
  • Unieke avondactiviteiten zoals belevenisvol lasergamen, een zelfgeschreven spooktocht of een spannend Moordmysterie
  • Terrasshows op maat. Van Pubquiz tot aan Vakantiejacht. Wij kunnen het voor je regelen. Deze shows worden geleverd met presentator en eventuele prijzen.
  • Een leerzame en uniek workshop is een verrijking voor het animatieprogramma. Denk bijvoorbeeld aan Freerunnen, Muziek of een Kunstzinnige workshop.
  • Wij denken graag mee om alle kansen van de omgeving te benutten
  • Bij Animatties denken wij graag mee om thema’s te verwerken in het animatieprogramma. Een mooi voorbeeld is de activiteitenreeks passende bij de aanleg van een eigen moestuin.

BIJ JOU IN DE BUURT

Hiernaast zie je een overzicht van de locaties waar wij vrienden mee zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw locatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens!

Ik werk al 7 jaar met Thijs, Bryan en Wouter. Naast het vele lachen hebben we enorm veel gave ervaringen gedeeld.

Volg ons @ANIMATTIESBV