FAQ

Home » FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

We kunnen ons voorstellen dat alle informatie wat vragen met zich meebrengt. De antwoorden van vele vragen vind je hieronder, zit jouw antwoord er niet bij? Geen paniek! Neem contact met ons op via WhatsApp, telefonisch of via de mail.

Animattie Worden

Hoe kan ik solliciteren?
Leuk dat je een Animattie wil worden! Kijk vooral op de pagina Animattie Worden voor alle informatie. Hier kan je ook het contactformulier invullen. Zodra je dit hebt gedaan, nemen wij contact met jou op om een gesprek in te plannen.
Hoe oud moet je zijn om te werken bij Animatties?

Je kan solliciteren vanaf 16 jaar oud. Stel, je wil stage lopen kan dit eventueel ook vanaf 15 jaar. Hiervoor geldt dan wel de voorwaarde dat je een opleiding volgt. Voor eventuele functie zoals Teenage entertainer hanteren wij een leeftijd van 18 jaar en ouder.

Waar kan ik allemaal werken?
Op verschillende plekken in Nederland! Overal waar Animatties nodig zijn, kan jij aan de slag. We kijken altijd naar wat jouw voorkeur heeft en bij welke plek je het allerbeste past.
Stel, ik ben aangenomen. Wat gebeurt er dan?

Gefeliciteerd en welkom bij de club! Nadat je aangenomen bent, word je uitgenodigd voor het trainingsmoment. Dit kan een paar dagen zijn of soms wel een hele week. Dat hangt af van waar je komt te werken. Na dit trainingsmoment kan je dan aan de slag om het leukste seizoen ooit te beleven!

Partner Worden

Ik heb al personeel. Kunnen jullie ook alleen een programma opstellen?
Tuurlijk! Wij denken graag mee over hoe je jouw personeel zo goed mogelijk kan inzetten. Ook kunnen wij helpen met de begeleiding tijdens de uitvoering van dit animatieprogramma.
Hoe vaak komen jullie langs tijdens pakket 'Beleven'?
Wij zijn 2 dagen op locatie voor de ultieme begeleiding.

Volg ons @ANIMATTIESBV