ANIMATTIES INZETTEN

Laten we kennismaken
Home » Animatties inzetten

Animatties, de ideale partner voor de beste animatie

Voor veel vakantieparken is de animatie een erg belangrijk onderdeel van het aanbod. Maar hoe geef je daar invulling aan? Het kan uiteraard in eigen beheer, maar steeds vaker kiezen parken voor een animatiepartner. En hoewel je zou kunnen zeggen dat Animatties één van de mogelijke partners is, geloven wij dat niemand het doet zoals wij. Animatties is geboren uit liefde voor het vak enerzijds en het geloof dat als een park het maximale uit het animatie aanbod wil halen, maatwerk en een team van enthousiaste stagiairs en/of medewerkers noodzaak is. Een samenwerking met Animatties betekent dat je een animatiepartner aan je bindt die bolstaat van innovatieve ideeën maar tegelijkertijd luistert naar wat jij wilt. Een partner die durft te vernieuwen, maar ook denkt in waarden en tradities.

Animatties luistert naar je hulpvraag en past zich vervolgens helemaal aan op de wensen, mogelijkheden, faciliteiten én omgeving van je park. We brengen aan het begin van onze samenwerking alles wat van invloed is op het animatieprogramma nauwkeurig in beeld en bieden je vervolgens één of meerdere opties aan om je huidige aanbod te versterken.

We kunnen met je meedenken in alle mogelijke facetten. We kunnen enkel de werving en selectie van stagiairs en/of medewerkers op ons nemen, maar ook bijvoorbeeld de stagebegeleiding, programmering en uitvoering.

Onze mogelijkheden

Alles van top tot teen

Werving en selectie

Begeleiding

Een losse activiteit boeken

Advies op maat

Promotievideo van het park

ONS AVONTUUR,
STAP VOOR STAP.

De voordelen van Animatties

MAATWERK

Maatwerk. Het klinkt zo makkelijk. Maar wanneer je massaal een product aanbiedt gaat dit altijd ten koste van het exclusieve karakter van je product. Animatties is niet op zoek naar een samenwerkingsverband met honderden of zelfs tientallen parken. Want maatwerk kunnen leveren staat aan de basis van de oprichting van Animatties. Aan het begin van onze samenwerking brengen we al je wensen maar ook de mogelijkheden in kaart en gaan aan de hand daarvan voor je aan de slag. We stellen het ideale team en het beste animatieprogramma voor je samen, zonder daarbij uit het oog te verliezen wie jullie zijn en wat jullie gasten willen.

BELEVING

Wij zijn altijd bezig met beleving! Want het verschil tussen een activiteit en een bijzondere ervaring wordt gemaakt door de beleving. En we leren al onze Animatties hoe zij dit toe kunnen passen. Het uitganspunt is dat we ‘altijd meer doen dan de gast verwacht’. We mikken af en toe op opengevallen monden en staande ovaties, maar altijd op de glimlach bij de gast.

PARKANALYSE

Voordat we een samenwerking beginnen, willen we zelf graag een gedetailleerd beeld van wat we voor je zouden kunnen betekenen. Dit bereiken we door onze Parkanalyse. Op deze manier hebben we altijd helder wat belangrijk is voor jou als klant, welke faciliteiten we kunnen bereiken en waar de mooiste mogelijkheden liggen. Voor de Parkanalyse komen we graag bij je langs. Een mooi moment voor een eerste kennismaking. Om elkaar in de ogen te kijken en voor een ferme handdruk.

UNIEKE ACTIVITEITEN

Geen twee parken zijn gelijk. En dat zou terug te moeten zien zijn in het animatie aanbod. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke activiteiten die perfect aansluiten bij een bestaande thematiek, het gastenbestand of de faciliteiten.

ERVARING

Animatties is een jong bedrijf, maar dat zegt niets over onze ervaring. De drie oprichters hebben bij elkaar opgeteld decennia aan ervaring. Niet alleen in het veld, maar ook als opleiders. We worden regelmatig verzocht workshops te verzorgen, te jureren bij leisure gerelateerde competities en we hebben zelfs een docent Leisure & Hospitality binnen onze gelederen. Daarnaast hebben we door de jaren heen honderden stagiairs succesvol begeleid tijdens hun stage, veel ervaring opgedaan op het gebied van personeelswerving en alle noodzakelijke accreditatie opgedaan.

VRIENDSCHAP

Het is de basis van ons ontstaan en een kernwaarde van ons bedrijf: vriendschap. Vrienden zijn er voor elkaar op de mooiste maar ook de moeilijkste momenten. Wanneer je met ons samenwerkt, beschouwen we je als een vriend. En zullen we er alles aan doen om je waar mogelijk te helpen.

VAN WERVING EN SELECTIE, NAAR DE LAATSTE HANDTEKENING IN HET STAGEBOEKJE

ONZE PAKKETEN

Pakket ‘Showtime!’

 • Show op maat schrijven
 • Show aanleren
 • 3x spelshow naar keuze

Pakket ‘Samen’

 • Parkanalyse
 • Promotievideo
 • Werving & selectie animatieteam
 • Opleiding animatieteam

Pakket ‘Avontuur’

 • Parkanalyse
 • Promotievideo
 • Werving & selectie animatieteam
 • Opleiding animatieteam
 • Begeleiding op afstand
 • Begeleiding op locatie
 • Meedenken recreatieprogramma

Pakket ‘Beleven’

 • Parkanalyse
 • Promotievideo
 • Werving & selectie animatieteam
 • Opleiding animatieteam
 • Complete begeleiding animatieteam
 • Bedenken en programmeren van recreatieprogramma

Pakket op maat

Maatwerk en dan toch pakketten? Het klinkt wellicht tegenstrijdig, maar we willen je graag een beeld geven van wat mogelijk is. Ieder pakket is aanpasbaar naar specifieke wensen en mogelijkheden.

Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Samen avontuur beleven, stap voor stap

clown

Stap 1: Kennis maken

Als eerste stap willen we rustig kennis maken, een goed begin is het halve werk! We willen graag weten wie je bent, voor welk vakantiepark je contact met ons opneemt en wat de specifieke wensen zijn.

clown

Stap 2: Oriëntatie gesprek

Na het kennismaken hebben we ons kunnen inlezen in het vakantiepark waar vanuit je ons hebt gecontacteerd en hebben we al een beter beeld over de specifieke wensen.

Na onze kennismaking is het tijd voor een oriëntatie gesprek, dit doen we het liefst op locatie. In dit gesprek kunnen we kijken naar de mogelijkheden die er zijn voor een eventuele samenwerking.

clown

Stap 3: Parkanalyse

Om een zo goed mogelijke dienst op maat aan te kunnen bieden vinden wij dat er een parkanalyse moet komen.

Een parkanalyse is altijd uniek en gebaseerd op het desbetreffende vakantiepark. Naast de informatie die we graag van je ontvangen met betrekking tot de gasten van het vakantiepark vind je in de analyse de volgende speerpunten:

• Welke recreatieve faciliteiten zijn er en hoe kunnen we deze nóg beter inzetten?
• Welke activiteiten doen het goed en moeten we blijven behouden?
• Welke nieuwe activiteiten kunnen de beleving van de gast nóg beter maken?
• Is het toevoegen van een zelfgeschreven show een mogelijkheid?
• Hoeveel personeel is er nodig voor een optimaal recreatieprogramma?

clown

Stap 4: Samen avontuur beleven!

Nu we de parkanalyse hebben afgehandeld is het tijd voor de laatste stap: Samen avontuur beleven.
In de laatste stap plakken we alle puzzelstukjes in elkaar tot er een dienst op maat is ontstaan waar we allemaal tevreden over zijn. Laat het avontuur beginnen!

Door de animatie uit te besteden aan Animatties en ze te gebruiken als sparring partners hebben we een nieuwe, gave kijk gekregen op de animatie van ons park.”

ONZE VRIENDEN

Volg ons @ANIMATTIESBV