WAT TOF DAT JE EEN ANIMATTIE WILT WORDEN

Sfeerimpressie

Vacatures

Home » Animattie worden

ONS AVONTUUR

 

Je bent avontuurlijk, dol op animatie óf benieuwd of animatiewerk iets voor jou is en hecht waarde aan vriendschappen. Dan ben je eigenlijk al een Animattie in hart en nieren.

Onze Animatties zijn namelijk allemaal jonge mensen met die eigenschappen. Wij geloven namelijk dat er geen mooiere baan is dan animator. Zeker niet wanneer je je bij ons aansluit. We bedenken namelijk de tofste activiteiten, denken altijd na over hoe we de beleving voor zowel de gast als medewerker kunnen vergroten en steken veel tijd in het samenstellen van sterke animatieteams waarbij vriendschap centraal staat.

Daarnaast werken we samen met geweldige vakantieparken die net als wij geloven dat animatie alleen maar op het hoogste niveau aangeboden kan worden wanneer je maatwerk levert en dit laat uitvoeren door enthousiaste mensen.

Als Animattie ontvang je een uitgebreide training waarbij je niet alleen leert een geweldig animator te worden, maar waarbij je ook alvast kennismaakt met de ins & outs van je toekomstige werkplek. Zowel medewerkers als stagiairs zullen minimaal 400 uur, en waar mogelijk langer, geplaatst worden op het park. Dat park hebben wij speciaal voor jou geselecteerd en we geloven dat het een plek is waar je je thuis gaat voelen omdat het team ter plekke na zorgvuldig beraad door ons is samengesteld.

Tijdens je werkzaamheden op het park krijg je de ruimte om jouw talenten optimaal te benutten. Je mag meespelen in zelf geproduceerde shows, presenteren, activiteiten begeleiden en met ons meedenken over de invulling van het programma. Waarbij je leert werken vanuit het uitgangspunt: ‘Meer doen dan de gast verwacht’.

“Ik heb onwijs veel nieuwe vrienden gevonden waar ik na mijn stage nog steeds veel contact mee heb!

ONS AVONTUUR,
STAP VOOR STAP.

De voordelen van Animattie worden

TEAMWORK

Animatiewerk voer je vaak uit in een team. Dat is heus niet alleen bij ons het geval. Maar nergens wordt er zo veel tijd en energie gestoken in het samenstellen van het juiste team. Want teamleden die elkaar goed liggen en goed samenwerken leiden tot een nog beter uitgevoerd animatieprogramma.

BELEVING

Wij zijn altijd bezig met beleving! Want het verschil tussen een activiteit en een bijzondere ervaring wordt gemaakt door de beleving, en we leren jou hoe je dit overal kunt toepassen. Zo leren we je onder andere over aankleding, kostumering, tone of voice en een rode draad.

Maatwerk

Onze klanten zijn voornamelijk vakantieparken. En vaak ook vakantieparken die net als wij, geloven dat alleen een op maat gemaakt animatieprogramma dat uitgevoerd wordt door animatoren die passen bij het park, kunnen leiden tot het best mogelijke programma, en dus bieden wij al onze klanten maatwerk. Maar natuurlijk bieden we ook jou maatwerk. Door je te plaatsen op een park dat past bij jou als individu.

BELONING

Goed werk zou moeten leiden tot een goede beloning. Hoewel je altijd in dienst komt van een vakantiepark, dringen we er altijd op aan bij onze klanten om jou goed te betalen. Dus een salaris conform de CAO of een royale stagevergoeding.

Kansen

Een vaste baan vinden als animator is zelfs in de huidige banenmarkt niet eenvoudig. Maar Animattie ben je niet maar voor een zomer. In veel gevallen kunnen we onze Animatties zelfs na de zomer en in het laagseizoen een plek aanbieden op een gaaf park. De keuze is dan iets beperkter, maar je doet in ieder geval het werk waar je van houdt.

VRIENDSCHAP

Het is de basis van ons ontstaan en een kernwaarde van ons bedrijf: vriendschap. En hoewel dit vaak organisch ontstaat, kunnen we het best een duwtje in de rug geven. En dus word je als Animattie regelmatig uitgenodigd voor toffe uitjes of leuke feestjes. Zo blijf je je vrienden ook na de zomer nog zien.

SFEERIMPRESSIE

GENOEG GEKLETST! BEKIJK ONDERSTAANDE VIDEO VOOR EEN SFEERIMPRESSIE.

WORD ANIMATTIE!

SOLLICITATIEPROCEDURE

clown

Stap 1: Kennis maken

Als eerste stap willen we rustig kennis maken, een goed begin is het halve werk! We willen graag weten wie je bent, waarom je bij ons solliciteert en wat je voorkeuren zijn.

clown

STAP 2: GESCHIKTE PLEK VOOR JOU

Nu we weten wie je bent en wat je zoekt voor jouw ultieme stageplek/baan gaan we in ons netwerk op zoek naar dé perfecte match.

clown

STAP 3: SOLLICITATIEGESPREK

Nu we een perfecte match voor je hebben gevonden gaan we samen op sollicitatiegesprek bij de contactpersoon van het bedrijf waar je stage gaat lopen of werken.

clown

Stap 4: Samen avontuur beleven

Nu je bent aangenomen op de perfecte locatie kunnen we samen aan de laatste stap beginnen: Avontuur beleven!

Stage lopen

Ook voor een toffe animatiestage ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn een jong bedrijf, maar hebben al wel vele jaren lang ervaring met het begeleiden van stagiaires tijdens een zestien of twintig weken lange stage. We verwelkomen graag aanmeldingen van studenten aan de opleiding Leisure & Hospitality maar ook studenten aan een theater- of sportopleiding zijn mogelijk een geweldige match met ons. Wil je graag meer info, druk dan op de onderstaande knop en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Ook wanneer je niet zeker bent of je via ons een stage kunt lopen, twijfel dan niet je contactformulier achter te laten. We bijten niet… hard.

Volg ons @ANIMATTIESBV